• Sürpriz tort resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 13 327

Tarix : 25-06-2016, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
500 qr milföy xəmiri
1 çay stəkanı iri çəkilmiş badam
1 çay stəkanı portağal şəkəri
1 çay stəkanı əncir şəkəri
yarım çay stəkanı quru üzüm
qoz, fındıq

Hazırlanması:
Qoz, fındıq, badam, portağal şəkəri, əncir şəkəri və quru üzümü bir qabda qarışdırın.
Milföy hamurunu 1 sm qalınlığında düzbucaqlı şəklində açın.
Çəngəllə dəliklər açıb hazırladığınız qarışığı xəmirin üzərinə yayın.
Xəmiri rulet şəklində sarın.
Yağlanmış soba qabına yerləşdirib 160 dərəcə isidilmiş sobada 25 dəqiqə bişirin.
İlıq olaraq sefrəyə təqdim edin

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkəri, stəkanı, badam, portağal, fındıq, şəklində, əncir, Xəmiri, rulet, sarın, Yağlanmış, yayın, üzərinə, qarışığı, xəmirin, Olsun, qabına, yerləşdirib, bişirin, isidilmiş
BİZİ İZLƏYİN