• Bananlı tort resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9709

Tarix : 25.06.2016, 20:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6




Tərkibi:
Xəmir üçün:

1.5 su stəkanı un
1/2 su stəkanı pudra şəkəri
7 xörək qaşığı kərə yağı
1/3 su stəkanı döyülmüş badam
1 yumurtanın ağı

Krem üçün:
2 su stəkanı krem patisserie
1 su stəkanı krem şanti
3 banan
2 xörək qaşığı ərik marmeladı

Hazırlanması:
Un, pudra şəkəri, kərə yağı, döyülmüş badam və yumurta ağını qarışdıraraq xəmir halına gətirin.
Hazırladığınız xəmiri qaba yerləşdirin və bir neçə yerdən çəngəllə deşərək 200 dərəcə isidilmiş sobada 30 dəqiqə bişirin.
Krem şanti ilə krem patisserie, qarışdırın və soyuyan tort xəmirinin üzərinə yayın.
Tortu banan dilimləri və ərik marmeladı ilə bəzəyin

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: stəkanı, badam, döyülmüş, patisserie, qaşığı, banan, marmeladı, şanti, pudra, şəkəri, xörək, bişirin, qarışdırın, dəqiqə, isidilmiş, dərəcə, soyuyan, sobada, yayın, deşərək
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN