• Almalı şokoladlı tort resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 528

Tarix : 19-07-2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
150 qram un
150 qram doğranmış qoz
3 xörək q. kakao
1 çay q. darçın
Bir çimdik duz
250 qram kərə yağı
350 qram şəkər
3 yumurta
2 alma

Hazırlanması:
Şəkər və kərə yağını mikser ilə qarışdırın, yumurtaları əlavə edin.
Digər ərzaqları da əlavə edin.
Almaların qabığını soyun və xırda formada doğrayın.
Xəmirə əlavə edin və yaxşı qarışdırın.
Xəmiriniz hazırdır.
Soba qabına yağlı kağız qoyun.
Xəmiri yayıb əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 30-35 dəqiqə bişirin.
Soyuduqdan sonra üzərinə şəkər tozu və ya kakao səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qarışdırın, şəkər, kakao, yağlı, kağız, qoyun, qabına, Xəmirə, doğrayın, yaxşı, Xəmiriniz, hazırdır, Xəmiri, əvvəlcədən, sonra, Soyuduqdan, üzərinə, səpin, olsun
BİZİ İZLƏYİN