• Almalı şokoladlı tort resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14495

Tarix : 19.07.2016, 16:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
150 qram un
150 qram doğranmış qoz
3 xörək q. kakao
1 çay q. darçın
Bir çimdik duz
250 qram kərə yağı
350 qram şəkər
3 yumurta
2 alma

Hazırlanması:
Şəkər və kərə yağını mikser ilə qarışdırın, yumurtaları əlavə edin.
Digər ərzaqları da əlavə edin.
Almaların qabığını soyun və xırda formada doğrayın.
Xəmirə əlavə edin və yaxşı qarışdırın.
Xəmiriniz hazırdır.
Soba qabına yağlı kağız qoyun.
Xəmiri yayıb əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 30-35 dəqiqə bişirin.
Soyuduqdan sonra üzərinə şəkər tozu və ya kakao səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qarışdırın, şəkər, kakao, yağlı, kağız, qoyun, qabına, Xəmirə, doğrayın, yaxşı, Xəmiriniz, hazırdır, Xəmiri, əvvəlcədən, sonra, Soyuduqdan, üzərinə, səpin, olsun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN