• Həzz tortu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10329

Tarix : 6.01.2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar » Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 60-120

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
xəmir:
3 yumurta
150 şəkər tozu
150 q un

krem:
250 q 33-35%-li qaymaq
250 q maskarpone
150 q şəkər tozu

dondurulmuş gilənar

0,5-1 st. gilənar kompotu
100 q şokolad

Hazırlanması:
Yumurtaları şəkər tozu ilə 5-7 dəqiqə mikserlə çalın.

Unu əlavə edib qarışdırın (duru xəmir alınacaq).

Yağlanmış formaya tökün.

180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqə bişirin.

Korja gilənar kompotu hopdurun.

Gilənarın donunu açın, dənəsi varsa, çıxarın, korjun üzərinə düzün.

Krem üçün qaymağı şəkər tozu ilə çalın. Maskarpone qatıb qarışdırın.

Kremi gilənarın üzərindən bərabər qaydada yayın.

Şokoladı sürtgəcin xırda gözündən keçirərək tortun üzərinə səpin.

Soyuducuda 3-4 saat saxlayın.

Nuş olsun!

Etiketlər: şəkər, gilənar, dəqiqə, çalın, xəmir, üzərinə, kompotu, qarışdırın, Maskarpone, qatıb, Kremi, gilənarın, qaymağı, Soyuducuda, korjun, saxlayın, düzün, üzərindən, bərabər, səpin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN