• Trufelli ev tortu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14 590

Tarix : 11-02-2017, 14:00

Bölmə : Şirniyyatlar / Tort reseptləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
150 qram un
50 qram kakao tozu
½ çay q. qabartma tozu
1 çimdik duz
150 qram şəkər
225 qram kərə yağı
4 yumurta
200 qram tünd şokolad

Hazırlanması:
Xəmir hazırlamaq üçün 130 qram una, kako, duz, qabartma, 2 xörək q. şəkər, 90 qram kərə yağı, 1 yumurtanı qarışdırın və əllə yoğurun.
30 dəqiqə soyuducuda saxlayın.
Soba qabını yağlayın.
Xəmiri qabın içinə elə yerləşdirin ki, divarları tamamilə xəmirlə tutulsun.
Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 15 dəqiqə bişirin.
Trufelni iç hazırlamaq üçün şəkər və sudan sirop hazırlayın.
Odun dərəcəsini azaldın və xırda bölünmüş şokoladları, 135 qram kərə yağını, 3 dənə qarışdırılmış yumurtanı əlavə edə edə qarşdırın.
Bir kütlə alınanda 20 qram un əlavə edin.
Bişmiş ovulan xəmirə içi tökün, qaba tərpədərək hamarlayın və 30-40 dəqiqə sobada bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: şəkər, dəqiqə, sobada, yumurtanı, hazırlamaq, əlavə, qabartma, bişirin, bölünmüş, azaldın, xırda, hazırlayın, Trufelni, sudan, sirop, şokoladları, dərəcəsini, kütlə, xəmirə, tökün
BİZİ İZLƏYİN