Tərkibi:300 qram tünd şokolad
150 qram kərə yağı
50 qram un
140 qram şəkər
1 çay q. vanil
3 yumurta
50 qram çiyələk meyvəsi
Təzə nanə zövqə görə
0,5 paket qabartma tozu
Hazırlanması:Un və şəkəri qarışdırın.
Yumurta əlavə edin.
Şokoladı su vannasında əridin və una qatın.
Yumru soba qabına qida kağızı qoyun və xəmiri ora tökün.
Əvvəlcədən isidilmiş 180 dərəcəli sobada 15 dəqiqə bişirin.
Soyuyandan sonra doğranmış çiyələkləri üstünə düzün.
Qlazur üçün şokoladı su vannasında əridin və tortun üstünə tökün.
Nanə yarpaqları ilə bəzəyin.
Nuş olsun!
Etiketlər: üstünə, əridin, tökün, vannasında, bişirin, dəqiqə, sobada, Əvvəlcədən, isidilmiş, dərəcəli, Soyuyandan, sonra, tortun, yarpaqları, bəzəyin, şokoladı, Qlazur, doğranmış, çiyələkləri, düzün