• Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 33 273

Tarix : 4-02-2017, 22:30

Bölmə : Tort reseptləri / Foto reseptlər / Digər reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
20qr jelatin tozu
120qr su
300qr qlükoza
300qr şəkər
150qr su
200qr (qaynadılmış) şəkərli süd
300qr ağ şokolad
qida boyası

Hazırlanması:
1. Jelatini suda əridin.
2. qlükoza və şəkəri suda qaynadın.
3. Oddan alın və jelatini əlavə edin.
4. Qaynadılmış südü əlavə edin.
5. Hava qabarcıqları üçün şokolad və kərə yağı qarışığını üzərinə tökün.

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT

Tort üçün mərmər kimi sous (bəzək) resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: 300qr, şokolad, əlavə, qlükoza, Jelatini, qabarcıqları, atəşdən, qaynadın, üzərinə, istifadə, olsun, ayrıca, tökün, şəkəri, qarışığını, Hazırlanması, 150qr, şəkər, 120qr, jelatin
BİZİ İZLƏYİN