• Alman tortu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 64 583

Tarix : 25-05-2014, 07:30

Bölmə : Şirniyyatlar / Tort reseptləri

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 8-10


Tərkibi:
2 yumurta
1 çay stəkanı toz şəkər
1 çay stəkanı qatıq
3 çay stəkanı un
1 qabartma tozu
125 qr. marqarin (əridilmiş soyumuş)

Kremi:
2 su stəkanı süd
1 qəhvə fincanı un
1 su stəkanı toz şəkər
1 yumurta sarısı
1 paket vanil
25 qr. marqarin

Hazırlanması:
Keks ərzaqlarını yaxşıca çırpın. 20-25 sm diametrində ki keks qəlibinə boşaldın.
175 dərəcədə nar kimi olana qədər bişirin.
Bir qazanda krem vəsaitlərini yaxşıca çırpıb pudinq olana qədər bişirin.
Keks soyuyunca 2 yə bölün. Arasına kreminizi qoyub düzcə yayın.
Digər keksi də üstünə qoyub ən üstünə pudra şəkəri səpib servis edə bilərsiniz.

Belə dadlı hazırlanmış yeməkdən sonra çoxlu çirkli yuyulmalı qab qalacaq. Narahat olmayın, Fairy ilə ən yağlı qabların öhtəsindən belə rahatlıqla gələ biləcəksiniz. – Dadlı.az tövsiyə edir!

http://keyfiyyetserfelidir.az/#promo2

Nuş olsun!
Etiketlər: qablardısa, stəkanı, qoyub, olana, üstünə, marqarin, yaxşıca, qədər, yumurta, bişirin, şəkər, kreminizi, çırpıb, Arasına, bölün, pudinq, soyuyunca, Digər, səpib, servis, bilərsiniz
BİZİ İZLƏYİN