• Bibər şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 7823

Tarix : 2.05.2016, 15:00

Bölmə : Şorbalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 x.q. zeytun yağı
1 orta boy soğan
1 razyana kökü
3 diş sarımsaq
6 qırmızı bolqar bibəri
3 st. toyuq bulyonu
1 avokado
0,5 st. xama
1 x.q. laym sedrası

Hazırlanması:
Sobanı maksimum temperaturunadək qızdırın. Bibərləri yuyun, ortadan uzunasına bölüb toxumlarını təmizləyin. Dəmir şəbəkənin üstünə düzüb sobada 15-20 dəqiqə, üstü közlənənədək bişirin. Sobadan çıxarıb dərhal polietilen paketə yığın. Ağzını bağlayıb 15 dəqiqə saxlayın.
Sonra bibəri paketdən çıxarıb qabığını soyun.
Soğanı, sarımsağı və razyana kökünü xırdalayın.
Qazanda yağ qızdırın, soğanı və razyana kökünü əlavə edin. Yumşalanadək bişirin, təxminən 7-8 dəqiqə. Sarımsağı əlavə edib daha 2 dəqiqə bişirin. Bibəri doğrayın, qazana əlavə edin, toyuq bulyonu tökün.
30 dəqiqə bişəndən sonra blenderdə püre halına salın.
Sonra xama əlavə edin, vam odda 2 dəqiqə qızdırın.
Süfrəyə verərkən içinə avokado dilimləri qoyun. Laym sedrası səpin (zövqə görə).

Nuş olsun!

Etiketlər: dəqiqə, əlavə, qızdırın, bişirin, razyana, avokado, kökünü, bulyonu, çıxarıb, sedrası, bibəri, Sonra, toyuq, qabığını, təxminən, Sarımsağı, soyun, Yumşalanadək, Soğanı, Bibəri
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
Offline
Totu
Cox beyendim.resept eladı
2 may 2016 20:05
1
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica