• Kuba üsulu qarğıdalı şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 800

Tarix : 24-02-2016, 19:00

Bölmə : Şorbalar

Mətbəx : Dünya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 təzə qarğıdalı
400 ml süd
30 q kərə yağı
1 baş soğan
2 x.q. un
muskat cevizi - zövqə görə (1 çimdik)
duz
qara istiot
200 q suxarı
1 dəstə göy soğan

Hazırlanması:
Qarğıdalını bişirin. Dənələyin, bir qədər süd qarışdırıb blenderdə çəkin.

Xırdalanmış soğanı kərə yağında qovurun, un əlavə edin.

Qarğıdalı püresinin üzərinə süd, qaymaq, qovrulmuş soğan, sürtgəcdən keçirilmiş muskat cevizi, duz, istiot əlavə edib qarışdırın, ocağın üstünə qoyun. Qaynara düşəndən sonra ocaqdan götürün.

Süfrəyə verərkən üzərinə doğranmış göy soğan və suxarı səpin.

Nuş olsun!
Etiketlər: soğan, suxarı, üzərinə, əlavə, istiot, muskat, cevizi, ocağın, qaymaq, üstünə, qarışdırın, sürtgəcdən, qoyun, qovrulmuş, keçirilmiş, ocaqdan, doğranmış, səpin, olsun, verərkən
BİZİ İZLƏYİN