• Kartoflu mərcimək şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19023

Tarix : 26.05.2014, 06:32

Bölmə : Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
1 su stəkanı qırmızı mərcimək
1 ədəd soğan
1 ədəd kartof
7 su stəkanı su
4 dilim kəpəkli çörək

Hazırlanması:
Mərciməyi təmizləyib, yuyun. Soğanı soyub, səkkiz hissəyə bölün. Soğanı, kartof və mərciməklə bir qazana əlavə edin. Üzərinə suyu töküb, əvvəl orta sonra batıq odda, yaxşıca yumşalana qədər bişirin. Sonra blendrdan keçirin. Kub-kub doğranmış və kəpəkli çörəklə servis edin.

Nuş olsun!


Etiketlər: Soğanı, kəpəkli, kartof, stəkanı, yaxşıca, yumşalana, töküb, batıq, sonra, qədər, əvvəl, blendrdan, çörəklə, servis, olsun, doğranmış, keçirin, Sonra, Üzərinə, bişirin
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN