Tərkibi:Əsl şaurma sousu:
2 diş sarımsaq
1 yumurta ağı
150 ml. zeytun yağı
2 x.q. limon suyu
duz
Hamısını blendora əlavə edib, qatılaşana kimi çalın. Bərk krem formasında olmalıdır. Soyuducuda 3 gün saxlaya bilərsiz.
Şaurma:
200 qr. toyuq filesi
2 x.q. zeytun yağı
1/2 ç.q. paprika
1/4 ç.q. darçın
1/2 ç.q. quru sarımsaq
1/2 ç.q. sarıkök
duz
İstiot
nazik lavaş
Hazırlanması:Toyuğu zeytun yağında qızardıb bütün ədviyyatları əlavə edin.
Lavaşın üsdünə sous çəkib toyuğu düzün. İçlik isə fərqli ola bilər: yaşıl salat, pomiror, duzlu xıyar, kartof bunu siz özünüz seçirsiniz. Şaurmaya dad verən sousdu.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: zeytun, əlavə, sarımsaq, çəkib, toyuğu, İçlik, fərqli, düzün, Lavaşın, qızardıb, bütün, ədviyyatları, bilər, üsdünə, pomiror, seçirsiniz, Şaurmaya, verən, sousdu, özünüz