• Əsl Şaurma sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 61

Tarix : 10.08.2018, 12:00

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
Əsl şaurma sousu:
2 diş sarımsaq
1 yumurta ağı
150 ml. zeytun yağı
2 x.q. limon suyu
duz
Hamısını blendora əlavə edib, qatılaşana kimi çalın. Bərk krem formasında olmalıdır. Soyuducuda 3 gün saxlaya bilərsiz.

Şaurma:
200 qr. toyuq filesi
2 x.q. zeytun yağı
1/2 ç.q. paprika
1/4 ç.q. darçın
1/2 ç.q. quru sarımsaq
1/2 ç.q. sarıkök
duz
İstiot
nazik lavaş

Hazırlanması:
Toyuğu zeytun yağında qızardıb bütün ədviyyatları əlavə edin.
Lavaşın üsdünə sous çəkib toyuğu düzün. İçlik isə fərqli ola bilər: yaşıl salat, pomiror, duzlu xıyar, kartof bunu siz özünüz seçirsiniz. Şaurmaya dad verən sousdu.

Nuş olsun!

Etiketlər: zeytun, əlavə, sarımsaq, çəkib, toyuğu, İçlik, fərqli, düzün, Lavaşın, qızardıb, bütün, ədviyyatları, bilər, üsdünə, pomiror, seçirsiniz, Şaurmaya, verən, sousdu, özünüz
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica