Tərkibi:Bazilik (ağ reyhan)-3 x.q.
Parmezan pendiri-2 ç.q.
Sidr qozu (kedr) -1 x.q.
Zeytun yağı-2 x.q.
Sarımsaq-1 diş
Duz
Hazırlanması:
Hamısı blendordan keçirdilir. Əəlbətdə əgər evinizdə mərmər əzən varsa onunla hamısını döysəz daha yaxşı olar. Amma blendorda əl verişlidir. Pesto sousu qozla, fıstıqla, ispanaqla, şüyüdlə, nanə ilə hazırlana bilər.
Üç gün ərzində soyuducuda saxlaya bilərsiz.
Nuş olsun!mənbə:
Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: sousu, qozla, fıstıqla, Pesto, verişlidir, yaxşı, blendorda, ispanaqla, şüyüdlə, saxlaya, bilərsiz, olsun, soyuducuda, ərzində, hazırlana, bilər, döysəz, hamısını, Zeytun, Sarımsaq