• Pesto sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1107

Tarix : 12.10.2018, 12:00

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : bahasun




Tərkibi:
Bazilik (ağ reyhan)-3 x.q.
Parmezan pendiri-2 ç.q.
Sidr qozu (kedr) -1 x.q.
Zeytun yağı-2 x.q.
Sarımsaq-1 diş
Duz

Hazırlanması:
Hamısı blendordan keçirdilir. Əəlbətdə əgər evinizdə mərmər əzən varsa onunla hamısını döysəz daha yaxşı olar. Amma blendorda əl verişlidir. Pesto sousu qozla, fıstıqla, ispanaqla, şüyüdlə, nanə ilə hazırlana bilər.
Üç gün ərzində soyuducuda saxlaya bilərsiz.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: sousu, qozla, fıstıqla, Pesto, verişlidir, yaxşı, blendorda, ispanaqla, şüyüdlə, saxlaya, bilərsiz, olsun, soyuducuda, ərzində, hazırlana, bilər, döysəz, hamısını, Zeytun, Sarımsaq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN