• Pesto sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 32

Tarix : 12.10.2018, 12:00

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : bahasun


Tərkibi:
Bazilik (ağ reyhan)-3 x.q.
Parmezan pendiri-2 ç.q.
Sidr qozu (kedr) -1 x.q.
Zeytun yağı-2 x.q.
Sarımsaq-1 diş
Duz

Hazırlanması:
Hamısı blendordan keçirdilir. Əəlbətdə əgər evinizdə mərmər əzən varsa onunla hamısını döysəz daha yaxşı olar. Amma blendorda əl verişlidir. Pesto sousu qozla, fıstıqla, ispanaqla, şüyüdlə, nanə ilə hazırlana bilər.
Üç gün ərzində soyuducuda saxlaya bilərsiz.

Nuş olsun!

Etiketlər: sousu, qozla, fıstıqla, Pesto, verişlidir, yaxşı, blendorda, ispanaqla, şüyüdlə, saxlaya, bilərsiz, olsun, soyuducuda, ərzində, hazırlana, bilər, döysəz, hamısını, Zeytun, Sarımsaq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica