• Ru (roux) sousu resepti - FORO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11188

Tarix : 7.01.2016, 18:00

Bölmə : Souslar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 10-20

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
62 ml təmizlənmiş (əridilmiş) kərə yağı
62 qr un

Hazırlanması:
1. İnqredientlər.
2. Yağ qazanda, çox odda isidilir və onun üzərinə un əlavə edilir.
3. Un tam olaraq yox olana qədər, qabarıqlar əmələ gəlmədən aktiv qarışdıraraq bişirilir. Nəticədə Ru yumşaq və krem şəklində hazır olmalıdır. Beləliklə siz onu öz şorba və ya souslarınızda istifadə edə bilərsiniz.

Ru (roux) sousu resepti - FORO RESEPT

Ru (roux) sousu resepti - FORO RESEPT

Ru (roux) sousu resepti - FORO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: olaraq, istifadə, olana, qədər, əmələ, edilir, qabarıqlar, üzərinə, İnqredientlər, qazanda, isidilir, gəlmədən, əlavə, qarışdıraraq, Beləliklə, olmalıdır, şorba, souslarınızda, bilərsiniz, hazır
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN