• Ballı dondurma sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12924

Tarix : 21.06.2016, 15:00

Bölmə : Souslar, Dondurmalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 1-2




Tərkibi:
12 xörək qaşığı bal
2 ədəd limon

Hazırlanması:
Limonların qabıqlarını rəndələyin.
Suyunu sıxıb süzün.
Limon suyu və balı bir qazanda qarışdırıb qaynadın.
Qaynamağa başladıqdan sonra 5 dəqiqə daha bişirin.
Ballı limonlu sous demək olar hazırdır.
Soyuduqdan sonra soyuducuya qoyun.
Dondurmanın üzərinə tökərək süfrəyə təqdim edin

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, demək, hazırdır, limonlu, Ballı, dəqiqə, bişirin, Soyuduqdan, soyuducuya, süfrəyə, təqdim, tökərək, üzərinə, Dondurmanın, qoyun, başladıqdan, qabıqlarını, rəndələyin, Limonların, limon
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN