• Ballı dondurma sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 15 736

Tarix : 21-06-2016, 15:00

Bölmə : Souslar / Dondurmalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
12 xörək qaşığı bal
2 ədəd limon

Hazırlanması:
Limonların qabıqlarını rəndələyin.
Suyunu sıxıb süzün.
Limon suyu və balı bir qazanda qarışdırıb qaynadın.
Qaynamağa başladıqdan sonra 5 dəqiqə daha bişirin.
Ballı limonlu sous demək olar hazırdır.
Soyuduqdan sonra soyuducuya qoyun.
Dondurmanın üzərinə tökərək süfrəyə təqdim edin

Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, demək, hazırdır, limonlu, Ballı, dəqiqə, bişirin, Soyuduqdan, soyuducuya, süfrəyə, təqdim, tökərək, üzərinə, Dondurmanın, qoyun, başladıqdan, qabıqlarını, rəndələyin, Limonların, limon
BİZİ İZLƏYİN