• Limonlu-sarımsaqlı sous resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 16 557

Tarix : 21-06-2014, 17:14

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Zeytun yağı 12 stəkan
Alma sirkəsi 1.4 stəkan
Sarımsaq 3 diş (əzmək və ya sürtgəcdən keçirmək)
1 ədəd limonun suyu
Quru kəklikotu 1 ç.q.
Duz 1 ç.q.
İstiot 1.4 ç.q.
Xardal 1 ç.q.
Bal 1 x.q.

Hazırlanması:
Bütün ərzaqları ağzı möhkəm bağlanan bankada bağlayın, 30 saniyə yaxşıca çalxalayın.
Sous hazırdır. Bir həftəyə kimi soyuducuda saxlamaq olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkan, bağlayın, saniyə, bankada, bağlanan, möhkəm, yaxşıca, hazırdır, saxlamaq, olsun, soyuducuda, həftəyə, ərzaqları, çalxalayın, Bütün, sürtgəcdən, Sarımsaq, sirkəsi, Zeytun
BİZİ İZLƏYİN