• Limonlu-sarımsaqlı sous resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10397

Tarix : 21.06.2014, 17:14

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Zeytun yağı 12 stəkan
Alma sirkəsi 1.4 stəkan
Sarımsaq 3 diş (əzmək və ya sürtgəcdən keçirmək)
1 ədəd limonun suyu
Quru kəklikotu 1 ç.q.
Duz 1 ç.q.
İstiot 1.4 ç.q.
Xardal 1 ç.q.
Bal 1 x.q.

Hazırlanması:
Bütün ərzaqları ağzı möhkəm bağlanan bankada bağlayın, 30 saniyə yaxşıca çalxalayın.
Sous hazırdır. Bir həftəyə kimi soyuducuda saxlamaq olar.

Nuş olsun!

Etiketlər: stəkan, bağlayın, saniyə, bankada, bağlanan, möhkəm, yaxşıca, hazırdır, saxlamaq, olsun, soyuducuda, həftəyə, ərzaqları, çalxalayın, Bütün, sürtgəcdən, Sarımsaq, sirkəsi, Zeytun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN