• Toyuq üçün ballı-xardallı sous resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 10085

Tarix : 21.06.2014, 17:16

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Xardal ½ stəkan
Bal ¼ stəkanа
Sürtgəcdən keçirilmiş zəncəfil ½ ç.q.

Hazırlanması:
Kiçik qabda xardal, bal və zəncəfili qarışdırın. Süfrəyə verməmişdən əvvəl soyudun.
Bu sous toyuq naqqetsi və qril ilə gözəl dadır

Nuş olsun!

Etiketlər: əvvəl, verməmişdən, Süfrəyə, qarışdırın, soyudun, toyuq, olsun, dadır, gözəl, naqqetsi, zəncəfili, xardal, Sürtgəcdən, stəkanа, stəkan, Xardal, keçirilmiş, zəncəfil, qabda, Kiçik
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN