• Toyuq üçün ballı-xardallı sous resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14916

Tarix : 21.06.2014, 17:16

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Xardal ½ stəkan
Bal ¼ stəkanа
Sürtgəcdən keçirilmiş zəncəfil ½ ç.q.

Hazırlanması:
Kiçik qabda xardal, bal və zəncəfili qarışdırın. Süfrəyə verməmişdən əvvəl soyudun.
Bu sous toyuq naqqetsi və qril ilə gözəl dadır

Nuş olsun!


Etiketlər: əvvəl, verməmişdən, Süfrəyə, qarışdırın, soyudun, toyuq, olsun, dadır, gözəl, naqqetsi, zəncəfili, xardal, Sürtgəcdən, stəkanа, stəkan, Xardal, keçirilmiş, zəncəfil, qabda, Kiçik
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN