• Sezar salatı üçün sous resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 19108

Tarix : 21.06.2014, 17:17

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Yumurta sarısı 1 ədəd
Ançous 4 ədəd
Sarımsaq 2 diş
Duz 1 ç.q.
İstiot 1 ç.q.
Vusterşir sousu 1 ç.q.
Xardal 1 ç.q.
Zeytun yağı 150 ml
Limon suyu 1 x.q.
Sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri 50 qr.

Hazırlanması:
Xardalı yumurta sarısı və duzla dərin qabda çalın.
Damcı-damcı zeytun yağı əlavə edə-edə çalıb mayonez hazırlayın.
Butun yağ çalındıqdan sonra sousa limon suyu, üyüdülmüş istiot, vusteşir sousu, çəkilmiş ançous əti, əzilmiş sarımsaq, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri əlavə edin.
Çalıb istənilən salatla verə bilərsiniz.

Nuş olsun!

Etiketlər: parmezan, pendiri, əlavə, sousu, keçirilmiş, sarısı, limon, üyüdülmüş, sousa, istiot, sonra, olsun, hazırlayın, Butun, çalındıqdan, vusteşir, çəkilmiş, sürtgəcdən, salatla, Çalıb
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN