• Ağ tomat sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 11093

Tarix : 26.06.2016, 11:00

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
Kərə yağı
un
marqarin
limon
yumurta

Hazırlanması:
Əridilmiş kərəyağına, ya da marqarinə bir miqdar un qatın.
Sonra süd, ətsuyu ya da tərəvəz suyu əlavə edin, yaxşıca qarışdırın.
Qatı olması üçün un qatın. 15-20 dəqiqə qarışdırılaraq yüngül atəşdə bişirin.
Ağ tomatı limon və yumurta ilə istifadə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: qatın, limon, yumurta, olması, dəqiqə, olsun, qarışdırın, yaxşıca, qarışdırılaraq, yüngül, bişirin, tomatı, bilərsiniz, əlavə, atəşdə, istifadə, Sonra, ReseptləriTərkibi, marqarin, Yeməkləri
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN