• Frankfurt sousu resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 6758

Tarix : 29.07.2016, 20:00

Bölmə : Souslar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
şüyüd
cəfəri
göy soğan
ispanaq (başqa göyərtilər də götürə bilərsiniz)
250 q xama
3 bişmiş yumurta
3 x.q. bəyaz üzüm sirkəsi
6 x.q. günəbaxan yağı
1 x.q. xardal
duz, istiot, şəkər tozu

Hazırlanması:
Yumurtaları suda bişirin, ağını sarısından ayırın. Yumurta sarılarını çəngəllə əzib bitki yağıyla qarışdırın. Xardalla sirkəni, zövqə görə şəkər tozu, duz, istiot qatıb eynicinsli kütlə alınanadək qarışdırın.
Yuyulub suyu çəkilmiş göyərtini xırda doğrayın. Ət maşını, yaxud blenderdən də keçirə bilərsiniz.
Xamanı göyərtiylə qarışdırın, yumurta sarısı ilə olan qarışığı əlavə edin, eynicinsli kütlə alınanadək qarışdırın. Bişmiş yumurta ağlarını da xırda doğrayıb əlavə edin. Təxminən 1 saat otaq temperaturunda saxlayın.

Frankfurt sousu bişmiş kartof və ət xörəklərinin yanında süfrəyə verilir.

Frankfurt sousu resepti - FOTO RESEPT

Frankfurt sousu resepti - FOTO RESEPT

Frankfurt sousu resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: qarışdırın, yumurta, bişmiş, alınanadək, şəkər, istiot, bilərsiniz, kütlə, əlavə, eynicinsli, xırda, keçirə, Xamanı, göyərtiylə, maşını, doğrayın, sarısı, yaxud, göyərtini, blenderdən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica