• Hisə verilmiş qızıl balıq ilə qaymaq sousu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 549

Tarix : 24-09-2016, 20:00

Bölmə : Souslar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
Makaron – 250 qr
Zeytun yağı – 4 x.q.
Qırmızı soğan – 2 ədəd
Xama – 250 ml
Hisə verilmiş qızılbalıq – 250 qr
Ağ şərab – 1/2 stəkan
Tərxun – 2 x.q
Qara istiot - zövqə görə

Hazırlanması:
Makaronu qaynadın. Bu vaxt xırda doğranmış soğanı zeytun yağında yumşalana qədər 5 dəqiqə qızardın, ağ şərab əlavə edərək daha 3 dəqiqə qaynadın. Tavaya xama və zövqə görə ədviyyat əlavə edin. Sonra hazır Farfalleni qaymaq sousu, tərxun və incə doğranmış qızılbalıqla qarışdırın.

Nuş olsun!
Etiketlər: qaynadın, dəqiqə, zövqə, şərab, doğranmış, əlavə, qızardın, edərək, ədviyyat, Tavaya, Sonra, hazır, qarışdırın, olsun, qızılbalıqla, tərxun, qaymaq, sousu, Farfalleni, yağında
BİZİ İZLƏYİN