Tərkibi:Makaron – 250 qr
Zeytun yağı – 4 x.q.
Qırmızı soğan – 2 ədəd
Xama – 250 ml
Hisə verilmiş qızılbalıq – 250 qr
Ağ şərab – 1/2 stəkan
Tərxun – 2 x.q
Qara istiot - zövqə görə
Hazırlanması: Makaronu qaynadın. Bu vaxt xırda doğranmış soğanı zeytun yağında yumşalana qədər 5 dəqiqə qızardın, ağ şərab əlavə edərək daha 3 dəqiqə qaynadın. Tavaya xama və zövqə görə ədviyyat əlavə edin. Sonra hazır Farfalleni qaymaq sousu, tərxun və incə doğranmış qızılbalıqla qarışdırın.
Nuş olsun!
Etiketlər: qaynadın, dəqiqə, zövqə, şərab, doğranmış, əlavə, qızardın, edərək, ədviyyat, Tavaya, Sonra, hazır, qarışdırın, olsun, qızılbalıqla, tərxun, qaymaq, sousu, Farfalleni, yağında