• Almalı xardal sousu resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2487

Tarix : 28.10.2017, 18:00

Bölmə : Souslar, Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 ədəd mixək
2 ədəd ağ istiot (dənə)
1 dəfnə yarpağı
1,5 alma (3 dilim)
3 x.q. xardal tozu
100 ml süfrə sirkəsi
2 x.q. şəkər tozu
2 ç.q. duz

Hazırlanması:
Almanı ədviyyatla birlikdə (mixək, ağ istiot, dəfnə yarpağı) az miqdarda suda yumşalınca bişirin.

Qabığını çıxarıb isti-isti alma lətini əzin. 4 x.q. alma püresinə 3 x.q. xardal tozu və 1 ç.q. xardal dənələri (bunsuz da olar), 100 ml 6%-li sirkə, 2 x.q. şəkər tozu, 2 ç.q. duz qatıb qarışdırın.

1 sutka sonra almalı xardal sousu hazırdır.

Almalı xardal sousu resepti - FOTO RESEPT

Almalı xardal sousu resepti - FOTO RESEPT

Almalı xardal sousu resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!

Etiketlər: xardal, mixək, yarpağı, şəkər, istiot, dəfnə, sirkə, qatıb, bunsuz, dənələri, qarışdırın, sutka, sousu, almalı, püresinə, sonra, hazırdır, bişirin, Almanı, sirkəsi
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica