• Almalı xardal sousu resepti - FOTO RESEPT

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 12 841

Tarix : 28-10-2017, 18:00

Bölmə : Souslar / Foto reseptlər

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 ədəd mixək
2 ədəd ağ istiot (dənə)
1 dəfnə yarpağı
1,5 alma (3 dilim)
3 x.q. xardal tozu
100 ml süfrə sirkəsi
2 x.q. şəkər tozu
2 ç.q. duz

Hazırlanması:
Almanı ədviyyatla birlikdə (mixək, ağ istiot, dəfnə yarpağı) az miqdarda suda yumşalınca bişirin.

Qabığını çıxarıb isti-isti alma lətini əzin. 4 x.q. alma püresinə 3 x.q. xardal tozu və 1 ç.q. xardal dənələri (bunsuz da olar), 100 ml 6%-li sirkə, 2 x.q. şəkər tozu, 2 ç.q. duz qatıb qarışdırın.

1 sutka sonra almalı xardal sousu hazırdır.

Almalı xardal sousu resepti - FOTO RESEPT

Almalı xardal sousu resepti - FOTO RESEPT

Almalı xardal sousu resepti - FOTO RESEPT


Nuş olsun!
Etiketlər: xardal, mixək, yarpağı, şəkər, istiot, dəfnə, sirkə, qatıb, bunsuz, dənələri, qarışdırın, sutka, sousu, almalı, püresinə, sonra, hazırdır, bişirin, Almanı, sirkəsi
BİZİ İZLƏYİN