• Xüsusi dəvətlərdə süfrə bəzəyi

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 602

Tarix : 24-11-2018, 20:00

Bölmə : Süfrə düzəni


Çəngəl-bıçaq düzümündə beynəlxalq stantlara görə şorba qaşığı ən kənarda, sağ tərəfdə qoyulur və arasında salat bıçağı ən sondada ana yemək bucağı yer alır. Sol tərəf bıçaq düzülüşündə də salat çəngəli və yanında da əsas yemək çəngəli qoyulur. Yemək qabının 2 santimetr xaricində şirniyyat çəngəli və ya qaşığı olmalıdır.
Şirniyyat menyunuz kadayıf və paxlava kimi çəngəl istifadə edilməsi lazım olan bir daddırsa, şirniyyat üçün bıçaq əlavə oluna bilər. Bundan əlavə, qadınlar bilir ki, bütün stəkanlar hər zaman qabların sağ tərəfində olmalıdır.
Salfetlərin düzülüşü zövqlü bir süfrənin vacib elementidir. Kağız salfet yerinə parça olması süfrənin zərifliyi üçün məsləhət görülür. Hərçənd indiki vaxtda istehsal olunan salfetlər, parça salfetləri axtartmayacaq qədər qəşəng və dekorativ bir nəticə almanızı asanlaşdıra bilər.
Etiketlər: bıçaq, çəngəli, şirniyyat, əlavə, süfrənin, yemək, parça, qoyulur, olmalıdır, salat, bilər, qaşığı, yerinə, salfet, qabların, olması, tərəfində, zaman, elementidir, zövqlü
BİZİ İZLƏYİN