• Xüsusi dəvətlərdə süfrə bəzəyi

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 86

Tarix : 24.11.2018, 20:00

Bölmə : Süfrə düzəni




Çəngəl-bıçaq düzümündə beynəlxalq stantlara görə şorba qaşığı ən kənarda, sağ tərəfdə qoyulur və arasında salat bıçağı ən sondada ana yemək bucağı yer alır. Sol tərəf bıçaq düzülüşündə də salat çəngəli və yanında da əsas yemək çəngəli qoyulur. Yemək qabının 2 santimetr xaricində şirniyyat çəngəli və ya qaşığı olmalıdır.
Şirniyyat menyunuz kadayıf və paxlava kimi çəngəl istifadə edilməsi lazım olan bir daddırsa, şirniyyat üçün bıçaq əlavə oluna bilər. Bundan əlavə, qadınlar bilir ki, bütün stəkanlar hər zaman qabların sağ tərəfində olmalıdır.
Salfetlərin düzülüşü zövqlü bir süfrənin vacib elementidir. Kağız salfet yerinə parça olması süfrənin zərifliyi üçün məsləhət görülür. Hərçənd indiki vaxtda istehsal olunan salfetlər, parça salfetləri axtartmayacaq qədər qəşəng və dekorativ bir nəticə almanızı asanlaşdıra bilər.

Etiketlər: bıçaq, çəngəli, şirniyyat, əlavə, süfrənin, yemək, parça, qoyulur, olmalıdır, salat, bilər, qaşığı, yerinə, salfet, qabların, olması, tərəfində, zaman, elementidir, zövqlü
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica