• Dovğa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4580

Tarix : 19.08.2017, 17:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
1 kq qatıq,
1 st. su,
2 x.q. un,
1 ədəd yumurta,
50 qr. yumru düyü,
0.5 st. noxud,
keşniş, şüyüd, yarpız,
nanə, ispanaq, dağkeşnişi,
duz

Hazırlanması:
Noxud axşamdan suda isladılır. Sonra isti suya töküb bişiririk.D üyünü isti suya töküb 10 dəqiqə qaynadırıq. Kənarda qatığa un, yumurta əlavə edib, qarışdırırıq. Qazana töküb dayanmadan qarışdırırıq. Qaynara düşəndən sonra düyü bişənə qədər bişiririk. Sonda duz töküb, qazdan götürürük. Doğranmış göyərti əlavə edirik.

*Qeyd. Dovğa turş olarsa qazdan götürdükdən sonra süd əlavə edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: töküb, əlavə, bişiririk, sonra, qarışdırırıq, qazdan, yumurta, götürdükdən, bişənə, düşəndən, dayanmadan, bilərsiniz, olarsa, Qaynara, Dovğa, Doğranmış, göyərti, götürürük, Qazana, qədər
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN