• Göyərtini bişirmədən hazırlanan dovğa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 377

Tarix : 5.08.2017, 17:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Resepti göndərən : DADLI


Tərkibi:
düyü,
göyərti,
qatıq,
1 ədəd yumurta

Hazırlanması:
Əvvəlcə düyünü suda bişirib, soyumağa qoyuruq. Daha sonra qatığa düyü, yumurta əlavə edib yaxşıca çalırıq və qaza qoyuruq. Qaynamağa başlayanda doğranmış göyərtiləri qazana tökürük və qazı söndürüb, qarışdırırıq. *Qeyd. Göyərtini doğrayandan sonra narın gözlü aşsüzəndə suyun altına tutub, suyunu çıxartmaq lazımdır. Doğanın çürüməməsi üçün qatığı köpüklənənə kimi yaxşı çalmaq lazımdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: sonra, lazımdır, yumurta, qoyuruq, tutub, altına, aşsüzəndə, doğrayandan, narın, gözlü, suyunu, suyun, Doğanın, yaxşı, çalmaq, köpüklənənə, qatığı, Göyərtini, çürüməməsi, çıxartmaq
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica