Tərkibi:düyü,
göyərti,
qatıq,
1 ədəd yumurta
Hazırlanması:Əvvəlcə düyünü suda bişirib, soyumağa qoyuruq. Daha sonra qatığa düyü, yumurta əlavə edib yaxşıca çalırıq və qaza qoyuruq. Qaynamağa başlayanda doğranmış göyərtiləri qazana tökürük və qazı söndürüb, qarışdırırıq. *Qeyd. Göyərtini doğrayandan sonra narın gözlü aşsüzəndə suyun altına tutub, suyunu çıxartmaq lazımdır. Doğanın çürüməməsi üçün qatığı köpüklənənə kimi yaxşı çalmaq lazımdır.
Nuş olsun!
Etiketlər: sonra, lazımdır, yumurta, qoyuruq, tutub, altına, aşsüzəndə, doğrayandan, narın, gözlü, suyunu, suyun, Doğanın, yaxşı, çalmaq, köpüklənənə, qatığı, Göyərtini, çürüməməsi, çıxartmaq