• Balıq supu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1397

Tarix : 18.09.2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Balıq yeməkləri, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Hüsniyyə


Tərkibi:
1 balığın filesi( sümüklərdən təmizlənmiş yəni)
1iri kartof
1 kök
1 baş soğan
1-2 dəfnə yarpağı
1 qaşıq düyü
Duz
1 qaşıq kərə yağı
1 litr su

Hazırlanması:
Bişirəcəyimiz qazana balığı tikələyib yerləşdirin,kartofu kub şəklində doğruyub əlavə edin,kökü halqa-halqa doğruyun və baş soğanı da soyub dəfnə yarpağını və düyünü ( düyünü yaxşıca yuyun ki, qaynadıqca supun rəngini dəyişməsin ), (bütün ərzaqları əlavə edib ,duzunu tökün və suyu da əlavə edib bişməyə qoyun istəsəz bir qaşıq yağ da əlavə edə bilərsiz amma mən balığın öz yağıyla kifatətləndim yağ əlavə etmədim ,düyü və kartoflar bişəndə artıq hazırdı və soğanı içindən çıxarıb süfrəyə verin

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, qaşıq, dəfnə, düyünü, balığın, soğanı, halqa, qoyun, bişməyə, edibduzunu, dəyişməsin, bütün, ərzaqları, istəsəz, tökün, yağıyla, içindən, hazırdı, çıxarıb, süfrəyə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica