• Balıq supu resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 8 853

Tarix : 18-09-2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Balıq yeməkləri / Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Hüsniyyə


Tərkibi:
1 balığın filesi( sümüklərdən təmizlənmiş yəni)
1iri kartof
1 kök
1 baş soğan
1-2 dəfnə yarpağı
1 qaşıq düyü
Duz
1 qaşıq kərə yağı
1 litr su

Hazırlanması:
Bişirəcəyimiz qazana balığı tikələyib yerləşdirin,kartofu kub şəklində doğruyub əlavə edin,kökü halqa-halqa doğruyun və baş soğanı da soyub dəfnə yarpağını və düyünü ( düyünü yaxşıca yuyun ki, qaynadıqca supun rəngini dəyişməsin ), (bütün ərzaqları əlavə edib ,duzunu tökün və suyu da əlavə edib bişməyə qoyun istəsəz bir qaşıq yağ da əlavə edə bilərsiz amma mən balığın öz yağıyla kifatətləndim yağ əlavə etmədim ,düyü və kartoflar bişəndə artıq hazırdı və soğanı içindən çıxarıb süfrəyə verin

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qaşıq, dəfnə, düyünü, balığın, soğanı, halqa, qoyun, bişməyə, edibduzunu, dəyişməsin, bütün, ərzaqları, istəsəz, tökün, yağıyla, içindən, hazırdı, çıxarıb, süfrəyə
BİZİ İZLƏYİN