Tərkibi:1 balığın filesi( sümüklərdən təmizlənmiş yəni)
1iri kartof
1 kök
1 baş soğan
1-2 dəfnə yarpağı
1 qaşıq düyü
Duz
1 qaşıq kərə yağı
1 litr su
Hazırlanması:Bişirəcəyimiz qazana balığı tikələyib yerləşdirin,kartofu kub şəklində doğruyub əlavə edin,kökü halqa-halqa doğruyun və baş soğanı da soyub dəfnə yarpağını və düyünü ( düyünü yaxşıca yuyun ki, qaynadıqca supun rəngini dəyişməsin ), (bütün ərzaqları əlavə edib ,duzunu tökün və suyu da əlavə edib bişməyə qoyun istəsəz bir qaşıq yağ da əlavə edə bilərsiz amma mən balığın öz yağıyla kifatətləndim yağ əlavə etmədim ,düyü və kartoflar bişəndə artıq hazırdı və soğanı içindən çıxarıb süfrəyə verin
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, qaşıq, dəfnə, düyünü, balığın, soğanı, halqa, qoyun, bişməyə, edibduzunu, dəyişməsin, bütün, ərzaqları, istəsəz, tökün, yağıyla, içindən, hazırdı, çıxarıb, süfrəyə