• Göbələk şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1121

Tarix : 27.12.2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)




Tərkibi:
250 qr. göbələk
200 ml. qaymaq
1 baş soğan
1/2 ç.q. cirə (şorbanın üstündə gördüyünüz)
2 st. su
3 x.q. günəbaxan yağı
1 x.q. un
1 x.1. kərə yağı
duz
istiot

Hazırlanması:
1.Soğanı və göbələyi kəsirik. Günəbaxan yağında qızardırıq.
2.Kərə yağını dərin bir qazanda əridirik, üstünə un səpib qarışdırırıq. Biraz qızarandan sonra üstünə 2 st. qaynar su tökürük. Qarışdırırıq.
3.Göbələyi və soğanı əlavə edirik. 10 dəqiqə bir yerdə bişiririk.
4.Duz və istiot əlavə edirik. Cirənin yarısını əlavə edirik. Yarısı üstə səpmək üçün saxlayırıq.
5.Şorbanı blendordan keçiririk.
6.Qaymağı tökürük, qaymaq istəyən zaman qazanın altını keçirdirik.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: əlavə, edirik, tökürük, üstünə, qaymaq, istiot, bişiririk, Cirənin, yarısını, Göbələyi, yerdə, soğanı, dəqiqə, Yarısı, saxlayırıq, zaman, qazanın, altını, keçirdirik, istəyən
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica