• Avgolemono şorbası (Yunan mətbəxi) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3 775

Tarix : 2-10-2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
3 st. toyuq bulyonu
0,5 st. düyü
2 yumurta sarısı
1/2 limonun suyu
duz
istiot

Hazırlanması:
Toyuq bulyonunu qaynayana kimi isidin, qaynayan zaman içinə yuyulmuş düyü əlavə edin.
İki yumurta sarısını ayrıca çırpın.
Düyü bişəndə yavaş-yavaş yumurta sarılarını əlavə edin və dayanmadan əl çırpanı ilə qarışdırın. 3 dəqiqə sonra altını keçirdin, limon suyunu və duz, istiotu əlavə edin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: yumurta, əlavə, yavaş, çırpanı, dayanmadan, sarılarını, bişəndə, qarışdırın, sonra, suyunu, istiotu, limon, keçirdin, çırpın, altını, dəqiqə, sarısını, Toyuq, bulyonunu, istiotunun
BİZİ İZLƏYİN