• Avgolemono şorbası (Yunan mətbəxi) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 388

Tarix : 2.10.2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
3 st. toyuq bulyonu
0,5 st. düyü
2 yumurta sarısı
1/2 limonun suyu
duz
istiot

Hazırlanması:
Toyuq bulyonunu qaynayana kimi isidin, qaynayan zaman içinə yuyulmuş düyü əlavə edin.
İki yumurta sarısını ayrıca çırpın.
Düyü bişəndə yavaş-yavaş yumurta sarılarını əlavə edin və dayanmadan əl çırpanı ilə qarışdırın. 3 dəqiqə sonra altını keçirdin, limon suyunu və duz, istiotu əlavə edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: yumurta, əlavə, yavaş, çırpanı, dayanmadan, sarılarını, bişəndə, qarışdırın, sonra, suyunu, istiotu, limon, keçirdin, çırpın, altını, dəqiqə, sarısını, Toyuq, bulyonunu, istiotunun
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica