• Avgolemono şorbası (Yunan mətbəxi) resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1884

Tarix : 2.10.2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)




Tərkibi:
3 st. toyuq bulyonu
0,5 st. düyü
2 yumurta sarısı
1/2 limonun suyu
duz
istiot

Hazırlanması:
Toyuq bulyonunu qaynayana kimi isidin, qaynayan zaman içinə yuyulmuş düyü əlavə edin.
İki yumurta sarısını ayrıca çırpın.
Düyü bişəndə yavaş-yavaş yumurta sarılarını əlavə edin və dayanmadan əl çırpanı ilə qarışdırın. 3 dəqiqə sonra altını keçirdin, limon suyunu və duz, istiotu əlavə edin.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: yumurta, əlavə, yavaş, çırpanı, dayanmadan, sarılarını, bişəndə, qarışdırın, sonra, suyunu, istiotu, limon, keçirdin, çırpın, altını, dəqiqə, sarısını, Toyuq, bulyonunu, istiotunun
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN