• Dovğa resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3213

Tarix : 28.11.2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)




Tərkibi:
2 lt. qatıq
1 yumurta
1 x.q. un
1/2 stakan yumru düyü
Göyərtiləri əlimin altında olanları qatıram, bütün göyərtiləri tapmaq çətindir.
Keşniş
Şüyüd
Cəfəri
Təzə nanə
İspanaq
Və hətda göy soğan edirəm, çünki dadı tam başka olur.

Hazırlanması:
1.Bütün göyərtiləri xırda-xırda kəsirik.
2.Düyünü yuyuruq və ayrıca bişməyə qoyuruq.
3.Yumurtanı unla yaxşı çalırıq. Qatıq əlavə edirik və az xodda taxta qaşıqla qarışdırırıq.
Qaynamağa yaxın bütün göyərtiləri və düyünü əlavə edirik. Və qarışdırmağa davam edirik.
4.Göyərtinin rəngi dəyişən kimi altını keçirdirik.
5.Duzu əlavə etmirəm, çünki çürüyə bilər. Masada hər kəs zövgə görə əlavə edə bilər. Məsələn biz tamam duzsuz yeyirik heç əlavə etmirik.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, göyərtiləri, edirik, bütün, xırda, çünki, bilər, yaxın, düyünü, Qatıq, qarışdırmağa, xodda, Qaynamağa, davam, qaşıqla, taxta, qarışdırırıq, dəyişən, Məsələn, zövgə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN