• Ördək içalatı şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 345

Tarix : 7.02.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
1 baş soğan
1 porey soğanı (pirasa)
1 bolgar bibər
1 kabaçok
4-5 ədəd sparja (qülancar)
duz
istiot
İçalatı duzlu suda bişiririk.

Hazırlanması:
Baş soğanı və porey soğanının ağ tərəfini xırda kəsib yağda qızardırıq.
Bişmiş içalatı bulyondan çıxardıb, bulyonu süzqəcdən süzürük ki, şəffaf olsun.
Bulyonun içinə qızarmış soğanları əlavə edirik.
İçalatı əlvə edirik.
Bolgar bibəri, kabaçoku, sparjanı kəsib şorbaya əlavə edirik.
5 dəq. sonra altını keçirdirik. Duz, istiot səpirik.
Porey soğanın yaşıl hissəsini kəsib şorbaya əlavə edirik.
Daha çox bişirməyin vitaminlər qalsın deyə.
Bilirəm bu cür yeməklər heç maraq yaratmır çox izləyicilərdə, amma mən hər gün "bozbaş" bişirib paylaşa bilmirəm.

Nuş olsun!

Etiketlər: edirik, əlavə, kəsib, İçalatı, şorbaya, istiot, porey, soğanı, səpirik, Porey, soğanın, keçirdirik, altını, bibəri, sparjanı, yaşıl, Bolgar, sonra, kabaçoku, vitaminlər
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica