• Əriştə şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 2987

Tarix : 8.10.2017, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
1 stakan ərişdə
1,5 lt. su ya ət bulyonu
1 x.q. tomat pastası
1 x.q. un
1 baş soğan
duz
1 ç.q. nanə
zovgə görə limon suyu

Hazırlanması:
Əriştəni bildiyimiz qaydada edirik.
Baş soğanı xırda kəsib kərə yağında qızardırıq. Un əlavə edib qarışdırırıq. Tomat pastası əlavə edirik. Hamısı yaxşı qarışanda isti su (bulyon) əlavə edirik. Qaynayan kimi ərişdəni əlavə edirik. Ərişdə bişəndə altını sondurub duz və nanə əlavə edirik. Limon sıxaraq yeyilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, pastası, bulyon, Tomat, qarışanda, yaxşı, Qaynayan, Hamısı, Ərişdə, Limon, sıxaraq, yeyilir, sondurub, altını, qarışdırırıq, bişəndə, ərişdəni, qızardırıq, zovgə
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica