• Pendirli şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 873

Tarix : 19.02.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Kartof – 2 əd.
Soğan – 1 əd.
Kök – 1 əd.
əridilmiş pendir - 1 qutu
Bərk Pendir – 50 qr
qaymağ – 50 qr
Göyərti – zövqə görə

Hazırlanması:
Kartofu doğrayıb suda bişirin. Tavada kök və soğanı qızardın, bərk pendiri rəndələyin, ərinmiş pendiri isə kiçik hissələrə bölün və kartof bişən qazana əlavə edin. Duz və zövqünüzə görə ədviyyat əlavə edə bilərsiniz. Sonda qaymağı və göyərtini əlavə edin. Qaynayana kimi bişirin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, bişirin, pendiri, qazana, Soğan, bişən, kartof, hissələrə, bölün, zövqünüzə, ədviyyat, göyərtini, Qaynayana, qaymağı, Sonda, bilərsiniz, kiçik, ərinmiş, Hazırlanması, Kartofu
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica