Tərkibi:Kartof – 2 əd.
Soğan – 1 əd.
Kök – 1 əd.
əridilmiş pendir - 1 qutu
Bərk Pendir – 50 qr
qaymağ – 50 qr
Göyərti – zövqə görə
Hazırlanması:Kartofu doğrayıb suda bişirin. Tavada kök və soğanı qızardın, bərk pendiri rəndələyin, ərinmiş pendiri isə kiçik hissələrə bölün və kartof bişən qazana əlavə edin. Duz və zövqünüzə görə ədviyyat əlavə edə bilərsiniz. Sonda qaymağı və göyərtini əlavə edin. Qaynayana kimi bişirin.
Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, bişirin, pendiri, qazana, Soğan, bişən, kartof, hissələrə, bölün, zövqünüzə, ədviyyat, göyərtini, Qaynayana, qaymağı, Sonda, bilərsiniz, kiçik, ərinmiş, Hazırlanması, Kartofu