• Pendirli şorba resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 4101

Tarix : 19.02.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4


Tərkibi:
Kartof – 2 əd.
Soğan – 1 əd.
Kök – 1 əd.
əridilmiş pendir - 1 qutu
Bərk Pendir – 50 qr
qaymağ – 50 qr
Göyərti – zövqə görə

Hazırlanması:
Kartofu doğrayıb suda bişirin. Tavada kök və soğanı qızardın, bərk pendiri rəndələyin, ərinmiş pendiri isə kiçik hissələrə bölün və kartof bişən qazana əlavə edin. Duz və zövqünüzə görə ədviyyat əlavə edə bilərsiniz. Sonda qaymağı və göyərtini əlavə edin. Qaynayana kimi bişirin.

Nuş olsun!


Etiketlər: əlavə, bişirin, pendiri, qazana, Soğan, bişən, kartof, hissələrə, bölün, zövqünüzə, ədviyyat, göyərtini, Qaynayana, qaymağı, Sonda, bilərsiniz, kiçik, ərinmiş, Hazırlanması, Kartofu
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN