• Borş resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 97

Tarix : 9.06.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Rus mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
0,5 kq sümüklü mal əti
300 qr kələm
2 kartof
2 kök
1 baş soğan
2-3 diş sarımsaq
2 çuğundur
1/2 limon
2 x.q. tomat pastası
cəfəri
yumru qara istiot
dəfnə yarpağı
duz

Hazırlanması:
Sümüklü əti qazana qoyuruq. Dəfnə yarpağı, duz, yumru istiot əlavə edirik. Az atəşdə 90 dəqiqə bişiririk. Kəfi yığmağa unutmuruq.
Çugunduru və köku sürtkəcdən keçiririk. Soğanı və sarımsağı xırda kəsirik. Kələmi kəsirik. Kartofu kub kəsirik. Tavaya yağ əlavə edib kökü, çüğünduru, soğanı, sarımsağı qızardırıq. 5-7 dəq. sonra tomat pastasını əlavə edirik. Əgər borşun rəngini bu cür qırmızı etmək istətirsinizsə onda, 1/2 limonu tərəvəzdərin üsdünə sıxın. Borş necə gündə qalsa qıp qırmızı olar.
Bulyonu süzürük narın süzgəcdən ki, artıq kəf gedsin. Əti didib əlavə edirik. Kələmi və kartofu əlavə edirik bulyonun içinə. 10 dəqiqədən sonra qızarmış tərəvəzdəri əlavə edirik. Hazır borşu cəfəri ilə bəzəyin, xama ilə servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, edirik, kəsirik, yumru, istiot, Kələmi, sarımsağı, yarpağı, cəfəri, qırmızı, tomat, sonra, üsdünə, Bulyonu, sıxın, qalsa, gündə, limonu, rəngini, etmək
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica