• Vişisuaz resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 333

Tarix : 18.06.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
2 porey soğanı (pirasa, yalnız ağ hissəsi)
1 baş soğan
500 qr. kartof
1 lt. toyuq bulyonu
1 x.q. kərə yağı
200 ml. süd və ya qaymaq
duz
istiot
hind qozu (muskat tozu)

Hazırlanması:
1.Dərin və qalın qazanda kərə yağını əridirik.
2.İki növ soğanı kəsirik və kərə yağında 5 dəqiqə ərzində yaxşı qovururuq.
3.Kartofu soyub kub şəklində doğrayırıq. Soğanın yanına əlavə edib 3-4 dəqiqə bir yerdə qovururuq.
4.Toyuq bulyonunu əlavə edirik, qaynayandan sonra 20-25 dəqiqə kartof bişənə kimi bişiririk.
5.Duz, istiot, hind qozu əlavə edirik.
6.Şorbamızı blendordan keçirdirk.
7.İçinə soyuq süd və ya qaymaq əlavə edirik.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: əlavə, edirik, dəqiqə, qaymaq, istiot, kartof, soğanı, qovururuq, bulyonunu, Toyuq, yerdə, doğrayırıq, Soğanın, yanına, bişənə, keçirdirk, İçinə, soyuq, blendordan, Şorbamızı
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica