• İspan şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 3478

Tarix : 1.07.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Asiya mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : Günel (bahasun)


Tərkibi:
Toyuq
Sarimsaq-2 diş
Pomidor-2 ədəd
Baç soğan-1 ədəd
Kabaçok-1 ədəd
Bolqar biberler-2 ədəd
Kəkik-1 ç.q.
Duz
Istiot
Spagetti-150 qr.
Teze yaşil noxud-150 qr.

Hazırlanması:
Toyuğu 2 lt. suda qoyuruq bişməyə. İçinə təmizdənmiş 2 diç sarimsağı və 1 ç.q. kəkik əlave edirik. 1 saat bişəcək.
Pomidorları qaynar suya batirib qabiğini soyuruq. Və 4 yere bölürük. Kabaçoku kubik şəklində kəsirik. Soğani 4 yere kesib, nazik doğrayiriq.
Bolqar biberlərini uzun ve nazik formada kəsirik.
Toyuq bişəndən sonra bulyonu başka qazana süzürük. Toyuğun ətini didirik ve ya hissələrə bölüb sümüylüda qoya bilərsiz. Spagettini əlavə edirik. Spagetti bişənə yaxin butun hazirladiqlarimiz tərəvəzdəri əlavə edirik. Yaşil noxudu hemçinin. 5 deq. bişəndən sonra duz, istiot əlavə edib qazanin altini söndürə bilersiniz.

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)
Etiketlər: əlavə, edirik, kəsirik, sonra, Bolqar, Spagetti, Toyuq, nazik, bişəndən, didirik, formada, hissələrə, ətini, bölüb, süzürük, bulyonu, başka, qazana, Toyuğun, Spagettini
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN