• Balqabaq şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 384

Tarix : 9.10.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox

Şef / Mənbə : bahasun




Tərkibi:
Balqabaq-1 kq
Baş soğan-1 eded
Sarımsaq-1-2 diş
Kərə yağı-30 qr.
Qaymaq(30%)-200 ml.
Su-1 lt.

Hazırlanması:
Balqabağın qabığını soyub,xırda kəsirik.
Baş soğanı xırda kəsib, kərə yağında qızardırıq.Yanına sarimsağı ve balqabağı elavə edib 5-6 deq. qizardiriq. Üstünə su tokub, qaynamasını gözləyirik. Qaynayan kimi atəşi orta edirik və 20 dəq. bişiririk. Bişəndən sonra blendordan keçırdirik. Qaymağı elavə edib qarışdırırıq. Duz, istiot zovgə görə elavə ede bilərsiz.
Qeyd: Bu şorbaya qizarmış krevetka ve ya bekon elavə ede bilərsiz

Nuş olsun!

mənbə: Günel Bahasun (instagram)

Etiketlər: elavə, bilərsiz, xırda, blendordan, Bişəndən, sonra, bişiririk, edirik, gözləyirik, Qaynayan, atəşi, keçırdirik, qarışdırırıq, krevetka, bekon, olsun, qizarmış, şorbaya, qaynamasını, istiot
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica