• Düyü şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 58 434

Tarix : 7-12-2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : r_sevdaa


Tərkibi:
yağ
sarıkök
tomat
1 st su (və ya bulyon)
1 ədəd baş soğan
1 ədəd acı bibər
1 ədəd şirin bibər
zirinc
düyü
göyərti

Hazırlanması:
Əvvəlcə qazanda soğan, yağ, sarıkök və tomatı qovururuq. Üzərinə su və ya bulyon, doğranmış bibərlər, zirinc və düyü əlavə edirik və bişiririk. Bişdikdən sonra üzərinə xırda doğranmış göyərti səpib, suxarı ilə birlikdə süfrəyə verə bilərik.

Nuş olsun!
Etiketlər: zirinc, göyərti, sarıkök, bibər, doğranmış, bulyon, soğan, xırda, üzərinə, Bişdikdən, səpib, sonra, birlikdə, bilərik, süfrəyə, bişiririk, suxarı, əlavə, tomatı, qazanda
BİZİ İZLƏYİN