• Düyü şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 747

Tarix : 7.12.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : r_sevdaa




Tərkibi:
yağ
sarıkök
tomat
1 st su (və ya bulyon)
1 ədəd baş soğan
1 ədəd acı bibər
1 ədəd şirin bibər
zirinc
düyü
göyərti

Hazırlanması:
Əvvəlcə qazanda soğan, yağ, sarıkök və tomatı qovururuq. Üzərinə su və ya bulyon, doğranmış bibərlər, zirinc və düyü əlavə edirik və bişiririk. Bişdikdən sonra üzərinə xırda doğranmış göyərti səpib, suxarı ilə birlikdə süfrəyə verə bilərik.

Nuş olsun!

Etiketlər: zirinc, göyərti, sarıkök, bibər, doğranmış, bulyon, soğan, xırda, üzərinə, Bişdikdən, səpib, sonra, birlikdə, bilərik, süfrəyə, bişiririk, suxarı, əlavə, tomatı, qazanda
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica