• Yaşıl mərci şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 572

Tarix : 13.12.2018, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 2-4

Şef / Mənbə : from_sevas_kitchen




Tərkibi:
2st mərci
Ət bulyonu
2 ədəd soyulmuş pomidoru
2 ədəd kök
2 ədəd kartof
2 ədəd soğan
Duz, istiot ve sarikok.

Hazırlanması:
Mərcini gecədən suya qoyuruq.
Seher qaynamağa qoyuruq.
Pomidorları sürtkəcdən keçiririk.
Kökü və soğanı da sürtkəcdən keçirib kenarda kere yaginda qovururuq.
Mərci 45 deq. bişənden sonra uzerine kub şəklində doğradigimiz kartoflari elave edirik. Daha sonra qovurdugumuz kok ve sogan qarisimini elave edirik. En axirda pomidorlari. 10 deq daha bisirib altini sondururuk. Zovge gore goyerti sepirik.
Şorbamız hazırdır.

Nuş olsun!

Etiketlər: sürtkəcdən, edirik, elave, sonra, qoyuruq, hazırdır, Şorbamız, qovurdugumuz, kartoflari, doğradigimiz, uzerine, şəklində, sepirik, sogan, bisirib, altini, sondururuk, pomidorlari, goyerti, qarisimini
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica