• Düşbərə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 328

Tarix : 5.09.2019, 12:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Ət yeməkləri, Şorbalar, Duzlu xəmir işləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
Toyuq bulyonu - 1,5 l.
Göyərti - 1 dəstə
Duz, istiot, ədviyyə - zövqə görə

Düşbərə üçün:
Çəkilmiş qoyun əti - 150-200 qr.
Duz, istiot - zövqə görə
Doğranmış keşniş - 1 qaşıq
Toyuq yumurtası - 1 ədəd
Su - 5 y.q
Duz - ½ ç.q.
Un - 1 st.

Hazırlanması:
Çəkilmiş ətə ədviyyələri və bir qaşıq doğranmış keşnişi əlavə edirik. Su, un, duz və yumurtadan xəmir yoğururuq. Onu iki hissəyə bölürük hər ikisini incə bir şəkildə açırıq, 2-3 sm kvadratlar kəsirik. 100 kvadrat alınmalıdır. Kvadratların ortasına biraz ət qoyuruq, üçbucaq bağlayırıq, büküb, küncləri birləşdiririk.

Düşbərəni qaynayan bulyona atıb, 5 dəqiqə bişiririk. Doğranmış göyərti, istiot və biraz duz qatırıq.

Nuş olsun!

Etiketlər: istiot, Çəkilmiş, Doğranmış, biraz, Toyuq, zövqə, qaşıq, ortasına, göyərti, qoyuruq, Kvadratların, alınmalıdır, kəsirik, kvadrat, qatırıq, üçbucaq, bağlayırıq, bişiririk, qaynayan, dəqiqə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN