• Arpalı əriştə şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 1722

Tarix : 17.05.2021, 14:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 xörək qaşığı kərə yağı
2 xörək qaşığı zeytun yağı
Yarım xörək qaşığı tomat pastası
Yarım xörək qaşığı bibər pastası
4 stəkan su (Toyuq suyu)
4 xörək qaşığı arpa əriştə
1 çimdik cəfəri
1 böyük sarımsaq

Hazırlanması:
Çox praktik və çox asandır, bu şorba əslində hamımızın sevdiyi bir ləzzətdir. Sizə tam ölçülmüş və ləzzətli bir resept verirəm.
Kərə yağını əridək, zeytun yağı əlavə edək, 1 diş sarımsağı rəndələyib, əlavə edək, 1-2 çevirin. Sonra tomat pastası əlavə edin, qovurun və suyu əlavə edin (Toyuq suyu).Arpa əriştəsini əlavə edib əriştə yumşalana qədər bişirin.
Sonda cəfərini bir neçə santimetr kəsin və üzərinə səpin.

Nuş olsun!

Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN