• Pörtləmə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 32 799

Tarix : 2-11-2014, 14:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
3 kq ət
5 baş soğan
kəklikotu
su
duz
istiot

Hazırlanması:
Əvvəlcə ətləri iri parçalara bölüb qazana əlavə edib üzərinə su töküb bişiririk, hazır olduqdan sonra suyunu süzüb soğanı xırda-xırda doğrayıb əlavə edib duz, istiot və kəklikotu vurub, tam bişənə kimi qaynadırıq.

Nuş olsun!
Etiketlər: əlavə, xırda, istiot, kəklikotu, soğanı, sonra, süzüb, suyunu, vurub, olsun, qaynadırıq, bişənə, olduqdan, doğrayıb, töküb, ətləri, Əvvəlcə, Hazırlanması, soğan, parçalara
BİZİ İZLƏYİN