• Ətli quru lobya resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 22 821

Tarix : 20-12-2014, 08:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Ət yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
2 stəkan axşamdan islanmış lobya
250 qram çəkilmiş qoyun əti
2 baş soğan
2 xörək qaşığı yağ
1 xörək qaşığı bibər rıçalı və tomat
5-6 diş sarımsaq
1 pomidor
1 yaşıl bibər
1 qırmızı bibər
Pul bibər
Qara bibər
Duz

Hazırlanması:
Soğanları qazanda yağda qovurun, içinə əti əlavə edərək qovurmağa davam edin. Daha sonra quru lobyanı və digər inqradientləri əlavə edərək duz, ədviyyat, habelə yeməyin üstünü örtəcək səviyyədə su tökün və vam odda lobyalar yumşalana qədər bişirin.

Nuş olsun!
Etiketlər: bibər, qaşığı, xörək, əlavə, edərək, ədviyyat, inqradientləri, digər, qovurmağa, davam, sonra, lobyanı, habelə, örtəcək, qədər, bişirin, olsun, yumşalana, lobyalar, üstünü
BİZİ İZLƏYİN