• Köklü kabak şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9450

Tarix : 1.01.2016, 10:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox




Tərkibi:
2 kabak,
1 ədəd kök,
2 qaşıq kərə yağı,
2 yemək qaşığı duru yağ,
2 qaşıq un,
1 stəkan süd,
5 stəkan su,
1 ovuc doğranmış şüyüd,
Duz,

Hazırlanması:
Kabakları və kökü soyub rəndənin iri tərəfi ilə rəndələyin.
Kərə yağı və duru yağı bir qazana alıb qızdırın.
Rəndələnmiş kabakları və kökü yağa əlavə edib suyunu salıb çəkənə qədər qovurun.
Unu əlavə edib 1 dəqiqə daha qovurun.
Suyunu əlavə edib vam odda bişirin.
Altını söndürüb südünü də əlavə edib sürətli qarışdırın.
Duzunu və şüyüdü də əlavə edib bir az daha qaynadın və ocağı söndürün.
Köklü kabak şorbası artıq hazırdır. Köklü kabak şorbası süfrəyə vermək olar.

Nuş olsun!
loading...

Etiketlər: əlavə, kabak, stəkan, Köklü, qovurun, qaşıq, şorbası, qarışdırın, sürətli, Altını, bişirin, Duzunu, söndürüb, südünü, söndürün, süfrəyə, vermək, olsun, hazırdır, artıq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN