• Kartof şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 26562

Tarix : 8.07.2015, 16:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
4 stəkan ət suyu,
250 q kartof,
1 baş soğan,
2 qaşıq yağ,
1 qaşıq un,
Duz,
Dadlı olması üçün:
1 yumurta sarısı,
1təkan süd,

Hazırlanması:
Kiçik-kiçik doğranmış soğanı yağda azca qovurun.
Un əlavə edb qarışdırın.
Soyularaq iri doğranmış kartofları və duzu da əlavə edib əzilincə bişirin.
Bişən şorbanı blender vasitəsi ilə püre halına gətirin.
Ayrı bir kasada yumurtanın sarısını möhkəm çırpdıqdan sonra soyuq südüdə əlavə edib sonra şorbaya qatın.
Bir az daha qaynatdıqdan sonra kartof şorbanız servisə hazırdır.
Istəyə görə üzərinə kərə yağı ilə pul bibər qızardaraq tökə bilərsiniz.

Nuş olsun!


Etiketlər: sonra, əlavə, qaşıq, kartof, doğranmış, soyuq, südüdə, çırpdıqdan, sarısını, gətirin, kasada, yumurtanın, şorbaya, möhkəm, qaynatdıqdan, bibər, qızardaraq, bilərsiniz, olsun, üzərinə
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN