• Kabaklı cacık resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14340

Tarix : 20.01.2016, 23:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Yoxdu

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
1 dənə kabak,
1 ovuç doğranmış şüyüd,
2su stəkanı qatıq,
2 su stəkanı su,
İstəyə bağlı 2 diş sarımsaq,
Duz

Hazırlanması:
Kabağın qabıqlarını nazik soyub rəndələyin.
Qatığı və suyu möhkəm çırpın.
İçinə rəndələnmiş kabakları və doğranmış şüyüdü də əlavə edin.
Əzilmiş sarımsağı və duzu da töküb qarışdırın.
Üzərinə zeytun yağı gəzdirərək servis edə bilərsiniz.

Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, stəkanı, Əzilmiş, sarımsağı, əlavə, şüyüdü, kabakları, töküb, rəndələnmiş, Üzərinə, bilərsiniz, olsun, servis, gəzdirərək, İçinə, zeytun, qarışdırın, möhkəm, bağlı, sarımsaq
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
  • İnformasiya
Qonaq qrupunda olanlar istifadəçilər bu xəbərə şərh əlavə edə bilməz.
BİZİ İZLƏYİN