Tərkibi:1 dənə kabak,
1 ovuç doğranmış şüyüd,
2su stəkanı qatıq,
2 su stəkanı su,
İstəyə bağlı 2 diş sarımsaq,
Duz
Hazırlanması:Kabağın qabıqlarını nazik soyub rəndələyin.
Qatığı və suyu möhkəm çırpın.
İçinə rəndələnmiş kabakları və doğranmış şüyüdü də əlavə edin.
Əzilmiş sarımsağı və duzu da töküb qarışdırın.
Üzərinə zeytun yağı gəzdirərək servis edə bilərsiniz.
Nuş olsun!
Etiketlər: doğranmış, stəkanı, Əzilmiş, sarımsağı, əlavə, şüyüdü, kabakları, töküb, rəndələnmiş, Üzərinə, bilərsiniz, olsun, servis, gəzdirərək, İçinə, zeytun, qarışdırın, möhkəm, bağlı, sarımsaq