• Brokoli şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 680

Tarix : 1-01-2016, 19:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Tərəvəz yeməkləri

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 4-6


Tərkibi:
1 kq brokoli,
1 stəkan süd,
2 stəkan su,
1 stəkan ət suyu,
1 yemək qaşığı un,
2 yemək qaşığı kərə yağı,
1 ədəd soğan,

Hazırlanması:
Brokolini 20 dəqiqə bişirin.
Bəzəmək üçün bir iki brokoli çiçəyi ayırın.
Soğanı yağda qovurun.
Un əlavə edib yenidən qovurun.
Südü, ət suyunu əlavə edib qızdırın.
Brokoliləri də əlıavə edib qaynayana qədər bişirin.
Blenderdən keçirdib ayrılan çiçəkləri şorbanın üzərinə səpin.
Not: su yerinə brokolini bişirdiyiniz sudan istifadə etsəniz daha qidalı olar.

Nuş olsun!
Etiketlər: stəkan, qovurun, əlavə, bişirin, qaşığı, yemək, brokoli, şorbanın, üzərinə, keçirdib, Blenderdən, səpin, ayrılan, çiçəkləri, bişirdiyiniz, etsəniz, qidalı, olsun, istifadə, sudan
BİZİ İZLƏYİN