• Azərbaycan şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9136

Tarix : 15.07.2015, 10:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Ət yeməkləri

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : Yox

Nəfər sayı : Yox


Tərkibi:
108 q qoyun əti,
20 q quyruq,
25 q düyü,
15 q baş soğan,
1 q alça qurusu,
60 q keşniş və şüyüd, istiot, duz.

Hazırlanması:
Hər pay üçün 1-2 tikə qoyun əti bişirilir. Sonra ət çıxarılıb sümükdən ayrılır. Qaynar bulyona yuyulmuş düyü, alça, narın doğranmış quyruq yağı qatılıb yenidən qaydadılır. Sonra içinə istiot, duz, doğranmış keşniş, şüyüd vurulub bişirilir.

Nuş olsun!

Etiketlər: şüyüd, bişirilir, Sonra, doğranmış, keşniş, istiot, qoyun, quyruq, qatılıb, yuyulmuş, narın, yenidən, qaydadılır, olsun, vurulub, içinə, sümükdən, Hazırlanması, qurusu, soğan
Загрузка...
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN




Yandex.Metrica