• Xam bozbaş resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 21 189

Tarix : 3-01-2016, 11:00

Bölmə : Sulu yeməklər / Ət yeməkləri / Şorbalar

Mətbəx : Milli mətbəx

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 1-2


Tərkibi:
Hər payı üçün:

163 q qoyun əti,
25 q quyruq yağı,
0,1 q zəfəran,
duz,
istiot.

Hazırlanması:
Xam bozbaşın hər payına 50-55 qramlıq 3 tikə qoyun əti götürülüb piti qabında bişirilir. Sonra buna baş soğan ve quyruq yağı qatılır ve hazır olmasına bir neçə dəqiqə qalmış zəfəran şirəsi, istiot və duz qatılır.

Nuş olsun!
Etiketlər: qatılır, istiot, zəfəran, quyruq, qoyun, olmasına, hazır, dəqiqə, olsun, soğan, şirəsi, qalmış, qabında, payına, bozbaşın, Hazırlanması, qramlıq, götürülüb, bişirilir, Tərkibi
BİZİ İZLƏYİN