• Balıq şorbası resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 9895

Tarix : 19.03.2016, 16:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Balıq yeməkləri, Şorbalar

Mətbəx : Avropa mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 40-50

Nəfər sayı : 6-8




Tərkibi:
1 kq balıq,
1 dənə kök (bişmiş),
1 dənə kartof(bişmiş),
1dənə soğan,
2 dənə cəfəri,
2 dənə kərəviz sapı,
1 l su,
duz,
istiot,
1 ədət limon,
2 ədət yumurta sarısı,

Hazırlanması:
Qazana yetərincə su qoyun.
Balıq , soğan, rəndələnmiş kök, kartof, duz və istiotu qatıb bişirin.
Daha sonra süzgəcdən keçirdin.
Ayrı bir qazana 1 l suyu alın.
Didilmiş balıq ətlərini əlavə edin.
Suyunu süzdüyünüz kök və kartofları da əlavə edin.
Təkrar duzunu ayarlayıb , qaynamaya qoyun.
Bu arada limon və 2 yumurtanın sarısını qarışdırın və şorbaya əlavə edib yenidən
şorbayı əlavə edib bir az yenə qaynadın.
Cəfəri və kərəviz saplarıyla bəzəyərək servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: əlavə, kartof, limon, bişmiş, soğan, balıq, qoyun, kərəviz, duzunu, qaynamaya, ayarlayıb, kartofları, ətlərini, Suyunu, süzdüyünüz, arada, Təkrar, şorbaya, Cəfəri, saplarıyla
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN