• Hörrə resepti

Reseptin məlumatları Baxış sayı: 14168

Tarix : 22.03.2016, 19:00

Bölmə : Sulu yeməklər, Şorbalar

Mətbəx : Türkiyə mətbəxi

Hazırlanma vaxtı : 30-40

Nəfər sayı : 2-4




Tərkibi:
2,5 yemək qaşığı kərə yağı,
1 şirniyyat qaşığı tomat,
3 yemək qaşığı un,
5 stəkan su ,
1 çay qaşığı duz,
1 çay qaşığı istiot,

Hazırlanması:
Bir qazanda 2 qaşıq kərə yağı ilə unu vam odda qovurun.
Rəngi dönüncə yavaş- yavaş suyunu da əlavə edin, sonra duz və istiotunu da əlavə edin. Davamlı qarışdıraraq dibinin tutmasının qarşısını alın.
Kiçik bir tavada yarım qaşıq kərə yağını əridin və tomatı da əlavə edin.
Bu qarışığı şorbanın üzərinə gəzdirdikdən sonra, isti halda servis edin.

Nuş olsun!

Etiketlər: qaşığı, əlavə, yavaş, qaşıq, sonra, yemək, tavada, yarım, Kiçik, qarşısını, dibinin, tutmasının, yağını, əridin, gəzdirdikdən, halda, servis, üzərinə, şorbanın, tomatı
Hörmətli Qonaq, siz sayta qeydiyyatsız istifadəçi kimi daxil olmusunuz.
Saytda şərh yazmaq, xəbər göndərmək və eləcə də digər hüquqlardan istifadə edə bilmək üçün QEYDİYYATDAN keçməyinizi məsləhət görürük.
Qalın mətn Maili mətn Vurğulanmış mətn Silinmiş mətn | Sol kənar üzrə düzləşdir Mərkəz üzrə düzləşdir Sağ kənar üzrə düzləşdir | Təbəssümlərin əlavə edilməsi Linkin əlavə edilməsiQorunmuş linkin əlavə edilməsi Rəng seçimi | Gizli mətn Sitatın əlavə edilməsi Seçilmiş mətni kiril əlifbası transliterasiya ilə dəyişdir Spoyler
BİZİ İZLƏYİN